вівторок, 31 березня 2015 р.

Лялькова вистава.


"Книжкове царство - мудре государство"


Сьогодні у нас незвичний день, 27 березня весь світ відзначає Міжнародний день театру. Цей день став справжнім святом не тільки для акторів сцени, але й для мільйонів глядачів. 
Міжнародний день театру відзначається щорічно з 1962 року. Започаткований у Відні на 9-му конгресі Міжнародного інституту театру (МІТ) при ЮНЕСКО в 1961 році. 


Використовуючи традиційні форми та методи роботи з маленькими читачами, такі, як: літературні ранки, уроки народознавства, презентації книг, літературні подорожі, конкурси та ігри, не від’ємною формою  роботи у нашій бібліотеці є ляльковий театр.



Лялькові вистави – це перше стикання з мистецтвом і культурою в житті маленького глядача, тому до вибору спектаклів, образів їхніх персонажів ми відносимося так, щоб дітям було цікаво поринути у світ героїв, під час яких лялькові герої   знайомлять дітей з різноманітним і чудовим світом дитячої книги





І нашою метою є :
навчити дітей виразно озвучувати лялькових героїв, передавати їхній настрій, складати сюжет, узгоджуючи рухи з мовленням, співами, танцями, виховувати у дітей любов до рідного краю, до природи, шанобливого ставлення до родини, поваги до народних традицій і звичаїв, національній гідності.




   Ми дуже раді, що ви завітали до нашої дитячої бібліотеки. Сьогодні ми запрошуємо вас у    незвичайну подорож,лялькову виставу «Книжкове царство – мудре государство».