вівторок, 1 листопада 2016 р.

Бібліотечні сутінки

«Казки Хеловіна»


Маскарадний карнавальчик,
Карнавальний маскарад,
Навкруги в нас балаганчик,
Надягайте свій наряд!
З Хеловіном ми вітаєм,
Хай і далі вам щастить,
Вам розважитись бажаєм,
Хай вночі ніхто не спить!!!




Светящаяся тыква на Хэллоуин Мистическая анимация на Хэллоуин
   Хеловін – свято, що набуло світової популярності, дісталося і до нас. Хто ж не хоче, хоч раз в рік перевтілитись у свого улюбленого кіногероя чи втілити в собі легенду казок та страшних історій?
   Хеловін, або День всіх святих, дарує кожному таку можливість. Такі заходи поєднують у собі приємне та корисне.  Користувачі весело проводять свій вільний час та дізнаються багато цікавого і корисного.

   31 жовтня в  бібліотеці відбулася театралізована вечірка-містерія  «В дивне свято Хеловін, не залишся ти один». Приміщення бібліотеки заполонили чорні кішки і коти,  летючі миші і павуки,  жаби і мумії,  відьми і вампіри. Вся ця  нечиста сила повилітала та повилазила зі старовинного казкового замку.  Діти переглянули лялькову виставу «Казки Хеловіна». 
   Всі декорації до містерії створили своїми руками біблотекарі.  Учасникам містерії було не страшно, а цікаво і весело. Під час проведення містерії пройшов  майстер-клас по створенню «світильника Джека» - лампи з гарбуза.

   Для дітей створили тематичну книжкову виставку « Хеловін – свято з моторошним присмаком». На протязі дня бібліотекарі обслуговували читачів в містичних костюмах.
   Хеловін - найкраща ніч у році для того, щоб побешкетувати  і нікого не образити, налякати - і разом посміятися, а якщо пощастить - пережити містичну пригоду!