четвер, 22 листопада 2012 р.

Новорічна казка


Неймовірні пригоди в казковому лісі

     За славною традицією в дитячій бібліотеці – філії №2 організовано театралізоване новорічне казкове дійство для школярів, дошкільнят, дітей – сиріт та діток з багатодітних родин.


      У святково прибраній залі біля красуні ялинки, малят та їх батьків зустрічають Симпатюльки (А.Бузань та Я.Решетняк, ЗОШ №3 7-А клас). І неначе у вихрі розгортаються події Новорічної казки. Герої улюблених казок Кіт Базиліо (С.Сторожук ЗОШ №14 7-В клас) та Лисиця Аліса (К. Насико, ЗОШ №14 5-Б кл.) разом з вороною (М. Король ,ЗОШ №14 7-Вкл.) допомагають діткам подолати каверзи Вередульок ( К.Борис ЗОШ№14 6-Акл. та А.ЛимаренкоЗОШ №14 5-Б кл.)та гучними оплесками зустріти Діда Мороза та Снігуроньку (В.Климчук ЗОШ №14 6-Акл.).


        Скільки радісних емоцій викликали у малюків численні ігри з героями казок. Як старалися юні уманчани декламуючи Діду Морозу віршики про зиму-чарівницю.


       Не залишилися малята і без солодких подарунків. Працівники  бібліотеки щиро вдячні ПП ринку «Вечірній» С. Мацькевичу, О.Толстенко, А. Корецькій, які виступили спонсорами та надали солодощі для дітей.

                                   Бібліотекар ДБФ №2    Черниченко І.