понеділок, 23 червня 2014 р.

"Нові послуги - це нова бібліотека!"

"Книгозбірня - це інформаційно - пошукова система"


    Реклама органічно ввійшла в життя кожної бібліотеки, її користувачів, як інструмент, який дозволяє знати про заклад все, або майже все. Першочерговим завданням бібліотечної реклами є створення привабливого іміджу бібліотеки і тим самим спонукає до залучення значної кількості     користувачів.

   
                                                         
  Важлива складова іміджу бібліотеки – це дизайн, зовнішній вигляд приміщення. Так як реклама невіддільна від дизайну, працівники дитячих бібліотек намагаються приділити інтер’єру приміщень бібліотек значну увагу, не дивлячись на те, що сьогодні не так вже і легко, в умовах економічної нестабільності, облаштовувати та поновлювати його.
  М’які іграшки, виставки малюнків, композиції з квітів, на книжкових виставках саморобки, додаткові матеріали та предмети , що вдало доповнюють книжкові виставки по темі.
                                         
Краєзнавчі листівки:
     



 

   Наочні рекламні засоби допомагають орієнтуватися дітям - користувачам у бібліотечному середовищі, роблячи його доступним і комфортним. Наявність у закладах  інформаційних куточків виставок, схем, вказівних стрілок, стендів з довідковою інформацією  відіграють не останню роль в тому, чи стане дитина постійним відвідувачем дитячої бібліотеки. 
Значна увага приділяється правовому вихованню дитини.

                              

  З метою популяризації діяльності нашої книгозбірні бібліотекою розроблена низка рекламної продукції: листівки,флаєри,закладки, буклети, рекомендаційні списки  та інше.





     Вона присвячена вагомим літературним подіям,

           



               


 відомим письменникам,
     

 пропаганді здорового способу життя. 


   Наша книгозбірня працює над проектом "Інклюзивна освіта в бібліотеці" (бібліотерапія)



  Рекламною продукцією є також візитки нашої бібліотеки.