четвер, 4 лютого 2016 р.

виставка-подіум


 " ЇЇ книжки - добра насіння, що сходить в 

душах для прозріння ".



    6 січня 2016 року нашій землячці, дитячій письменниці М. Фроловій виповнилося б 85 років. М. Фролова – лауреат премії ім. В.Короленка.



   Перша її книга «Сонячна Северянія» вийшла у 1962 році. Відтоді кожний новий твір письменниці  чекали з нетерпінням. Секрет успіху в тому, що М.Фролова любила дітей, душею вболівала за те, аби росли вони здоровими і щасливими. Вона вміло, просто, дохідливо, поетично розповідала про цікаві речі для дітей.



    Книги дитячої письменниці проникнуті  глибокою любов’ю до рідної землі, прекрасної природи, свого народу. Ці книги про життя школярів, про взаємовідносини між дорослими і підлітками, про перше кохання, про труднощі, які треба долати підростаючому поколінню. Вони вчать дітей виховувати в собі людяність і мужність, боротись за справедливість.


    ЇЇ чудові книжки чекають вас на поличках нашої бібліотеки. Читайте та переживайте незабутні моменти  з героями творів письменниці.


   Читачі нашої бібліотеки приймають активну участь у веб-квесті «Вічна таїна таланту», який організувала ЧОБД. Жваво обговорюють питання першого туру і знайомляться з книгами письменниці.

    Дякуємо Майї Флорівні за книги, які несуть нам знання, дають наснагу, насичують наш розум, вчать дружити з добром.