середу, 29 липня 2015 р.

Дитячий садочок в гостях у бібліотеці.

Дитинство, дитинство -  найкраща пора,
Це вічності крила і море добра.
Країна дитинства - це усмішок рай,
Дитячих очей зачарований край!




  Прекрасний літний день  - світить сонце, дме легкий вітерець.   І до нашої  бібліотеки вперше  завітали вихователі дитячого садочку № 4  з дітьми.




   Приміщення   бібліотеки наповнилося  веселим шумом  дітвори, маленькі хлопчики та дівчатка своїми здивованими очима  роздивлялися  таку велику кількість  книжок.    У  кожного  вдома  є свої  цікаві  книжечки,  але  і  у  бібліотеці  дітки  зустрілися  з героями улюблених  казок та мультфільмів,  які  дивилися на них зі сторінок книжок та журналів.



   Бібліотекар ознайомила  малюків :  з бібліотекою,   лялькою - мотанкою, краєзнавчим куточком  де діти навипередки розповідали, що на них з гарного портрета дивиться наш  кобзар – Т.Шевченко, з найкращими книгами, з гарно ілюстрованими казками, веселими віршами.



   А також дуже сподобалася їм постійно-діюча виставка про наших воїнів-земляків які загинули в зоні АТО, захищаючи свій рідний край від ворога. Тут вони побачили і бронежелет, і кулі, і каску у яких наші воїни ведуть запеклі бої  проти наших нападників.





 З великим захопленням діти  знайомились з виставкою про нашу рідну Україну,  з виставкою про природу, з поробками які є на виставці «Краса, що створена руками».

 
     Зустріч наша відбулася цікаво і весело і кожен з дітей пообіцяв, що  книжечки  будуть їхніми найкращими друзями.