понеділок, 14 січня 2013 р.

Новий рік


Новорічні вибрики старомодної Баби Яги

 та сучасного Діда Мороза




            Січень  - другий зимовий місяць, якого з нетерпінням чекають і дорослі, і діти. Цей місяць найбагатший на народні свята.






     Новий Рік одне з найбільш таємничих, урочистих і родинних свят, яке обіцяє здійснення мрій кожному, хто вірить в чудеса. Традицією святкування Нового року в Україні є прикрашання Ялинки, підготовка подарунків для своїх рідних, близьких і знайомих.




     Кожного року традиційно в ДБФ№2 проводиться свято Нового року. До святкової зали завітали дошкільнята з мамами та бабусями, читачі молодших класів та діти з притулку, діти з обмеженими можливостями, жителі мікрорайону.

     До новорічної красуні – ялинки на мітлі прилетіла Баба Яга, завітали Дід Мороз та Снігуронька.





     І, мов в круговерті, розпочалось святкування Нового року. Весело лунала музика, діти водила хороводи, танцювали запальні сучасні танці, відгадували загадки Баби Яги, розповідали вірші Діду Морозу, а Снігурочка проводила ігри « Заморожу », «Хто  спритніший».





Новорічний карнавал приніс дітям вир позитивних емоцій, радості та гарного настрою.




    На закінчення свята Дідусь Мороз пригостив усіх малят солодкими подарунками.




   Колектив бібліотеки щиро вдячний Корецькій Анжелі Анатоліївні, яка виступила солодким спонсором свята, а також працівникам міського Будинку культури, за надання матеріально – технічної бази.




  З Новим роком! З Різдвяними святами!