пʼятницю, 26 квітня 2013 р.

Екологічна вахта

" Коли буде зрубане останнє дерево, отруєно останню річку, виловлено останню рибу, лише тоді людина зрозуміє, що не може їсти гроші..."

     Мабуть, не знайдеться в світі такої людини, яка б не любила природу. Одні милуються барвами осіннього лісу, інші обожнюють високі гори та бурхливі ріки, решта в захваті від простору степу. Погляньте навколо себе - яка краса! На що не глянеш - усе радіє життю. Усе живе , цвіте , розвивається, тягнеться до теплого сонечка... і все неповторне, гарне.

      З 1992 року Україну оголошено зоною екологічної кризи. Забруднене все: повітря, вода, села, міста, ліси і поля.

      Ми всі з вами хочемо дихати чистим повітрям, пити чисту воду, ходити чистими вулицями і , взагалі, бути здоровими. Багато чого залежить від нас самих, нашої екологічної свідомості, а для цього насамперед треба бути небайдужим до природи.

      До дитячої бібліотеки №2 завітали учні 2 - Б класу ЗОШ №14 (кл. кер. Л. В.Бортнікова). Діти приймали активну участь у вікторині "Земля благає про допомогу", розказували вірші про природу, відгадували  загадки.

      На завершення учні подивились повчальну лялькову виставу "У гості до лісових звірят", де разом з казковими героями вчилися бути природі друзями.....


Бібліотекар   ДБФ№2 І. Черниченко