четвер, 25 січня 2018 р.

Мистецький вернісаж


   Добра, мудра, чарівна казка завжди була у пошані, адже казка – це незвичайний і захопливий світ пригод. Казки бувають різні: довгі і короткі, веселі, чарівні, написані автором, або складені народом. Проте у всіх казок є одна спільна риса – мудрість. І особливо це проявляється у народній казці.
    З метою розширення уявлення дітей  про українську народну казку, удосконалення вміння працювати  в бібліотеці  відбувся мистецький вернісаж  «Мандрами казкових героїв»,  у якому взяли участь  діти старшої групи   дитячого садочку №30. Вони вирушили у захоплюючу подорож по казках. Учасники із задоволенням відгадували загадки про казкових героїв та проявивши свій артистичний талант співали їх пісень.
   Не заплутала малечу і «особлива казочка», яку розповіла бібліотекар. Усі із точністю назвали казки, які були використані для написання цієї «казочки», після чого на швидкість складали гуртом пазли по цим казкам. Протягом усього свята діти були дуже активні, особливо у конкурсах «Важкий шлях» та «Доганялки», де допомогли своїм улюбленим персонажам знайти шлях додому, відповідаючи на запитання вікторини.  
   Діти не тільки показали знання української народної казки, а й проявили свої творчі здібності, склавши дуже цікаву історію про справжню дружбу. Та не забули діти і про вірного друга – книгу. Усі вирушили додому із новими цікавими книгами, щоб через тиждень знову повернутися до бібліотеки та поділитися враженнями від прочитаного.
Результат пошуку зображень за запитом "анімація дитина з книгою"