понеділок, 16 лютого 2015 р.

День дитячого садка в бібліотеці


« Книжкове царство – мудре государство».

    9 лютого у дитячій бібліотеці №2 для дітей відбувся День дитячого садка в бібліотеці. Наші двері були гостинно відкриті для найменших відвідувачів – дітей з дитячого садка № 30,31(старша група №12, №8, №6). Їх радісно та доброзичливо  зустрічали працівники цього закладу: Кравченко Г.В., Панченко Л.М.,Черниченко І.В.





    Для нашої бібліотеки важливим є те, які перші враження майбутніх маленьких читачів від знайомства з бібліотекою запам’яталися назавжди, зініціювати в них бажання відвідувати наш заклад якомога частіше завдяки своїм батькам, старшим братикам чи сестричкам, аж поки не підростуть до самостійного походу до бібліотеки. А тому щоб зацікавити малечу , їх в цікавій формі  було ознайомлено з діями структурних підрозділів бібліотеки. Діти з задоволенням розглядали дитячі книжечки, журнали та уважно слухали бібліотекаря про послуги, які надаються на абонементі, в читальному залі та Інтернет – центрі.




    Наші відвідувачі познайомилися з книжковими виставками, краєзнавчим куточком, куточком живої природи, ігровою зоною, куточком пам’яті загиблим воїнам в  АТО.
    Та на цьому знайомство з бібліотекою не закінчилося. Їм розповіли цікаві історії про бібліотеку, книги, весело спілкувалися з дітьми, загадували їм загадки.




    А на прощання з захопленням та цікавістю малята переглянули лялькову виставу «Світ скарбів книжкових» , яку для них підготували бібліотекарі нашої бібліотеки.


  В кінці зустрічі була проведена підсумкова бесіда з дошкільнятами про те що їм сподобалося, що вони побачили, що їх зацікавило. Ми сподіваємося, що наших читачів побільшає в бібліотеці і думаємо що день знайомства пройшов на відмінно.